Skype samtale tilbydes, evt. i forhold til at stå over for nye skilleveje.

Nyhed:

Som noget nyt tilbyder jeg Skype samtale, da jeg oplever en del af mine følger bor længer væk. Så hvorfor ikke prøve det af, jeg har selv prøvet at få undervisning “til stresskonsulent” på denne geniale måde.

Det var en fantastisk oplevelse, vi havde sat tid af til hvornår mødes vi og hvor længe er vi på.

Så nu vover jeg mig ud i og prøve det af her også, håber nogle af jer vil tage imod det og hjælpe mig med at udvikle på det.

Står du over for nye skilleveje i livet,  har du behov for at få hjælp til det. Tilbyder jeg dig et forløb på mellem 5/6 samtaler, som en del af mit nye tiltag.  En samtale vil vare ca 60 min, så der er plads til at runde af og du kan få svar på evt. spørgsmål.

Pris: 450,- pr samtale.

Håber du vil, syntes godt om mit nye tiltag.

Kærlig Hilsen

Gitte

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *