Ensomhed

Jeg har været i Fredericia, for at være med i en optagelse om ensomhed. Jeg blev kontakte efter et opslag om ensomhed i Coronatiden, på min Inatagram. Jeg må tilstå det gav et sug i maven, da jeg modtog beskeden om jeg kunne ha lyst til at deltager i en optagelse. Selvfølgelig vil jeg det, for mig handler det mest, om at så mange som muligt, hører at det ikke er ens egen skyld når vi mærker ensomheden. hverken som barn, ung eller voksen, der er flere måder og se ensomheden i øjnene på.

Mærker ensomheden gerne skrive til mig, enten her eller på @gomentor.dk hvor jeg er med i 24/7 ordning som er gratis den første uge.
Pas på dig selv og giv dig selv omsorg.

Covid-19 Tilbud 400,- pr. samtale
Normal pris 600,- pr. samtale.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *